ALFA ROMEO Varaosat

Onko autollesi ALFA ROMEO tarjottu varaosia? Onko meillä kaikki, mitä tarvitset!

Varaosat ALFA ROMEO 147

147

Varaosat ALFA ROMEO 146

146

Varaosat ALFA ROMEO 166

166

Varaosat ALFA ROMEO 145

145

Varaosat ALFA ROMEO GT

GT

Varaosat ALFA ROMEO BRERA

BRERA

Varaosat ALFA ROMEO 155

155

Varaosat ALFA ROMEO 164

164

Varaosat ALFA ROMEO 1750-2000

1750-2000

Varaosat ALFA ROMEO 75

75

Varaosat ALFA ROMEO GIULIA

GIULIA

Varaosat ALFA ROMEO MONTREAL

MONTREAL

Varaosat ALFA ROMEO SZ

SZ

Varaosat ALFA ROMEO RZ

RZ

Varaosat ALFA ROMEO GTA

GTA

Varaosat ALFA ROMEO 90

90

Varaosat ALFA ROMEO 2300

2300

Varaosat ALFA ROMEO ARNA

ARNA

Varaosat ALFA ROMEO 6

6

Varaosat ALFA ROMEO MITO

MITO

ALFA ROMEO Osat netistä ALFA ROMEO Varaosien

FIAT GROUP-ryhmään kuuluva 1980 luvuista italialaisia Alfa Romeo-merkkisiä perusti ranskalainen Aleksander Darracq. Logon luomisessa yhtiön johtajisto vaatii luoda sellainen logo, joka olisi personoinut mahtavuus ja yrittäjyys. Niin näki päivänvalo Alfa Romeon tarunomainen logo, joka esittää tänään olevan ihmistä syövän käärmeen ja punaisen ristin. Mallin nimityksen historia on vielä monimutkaisempi. Ensimmäinen sana nimityksessä on syntynyt yhtiön nimen lyhennyksestä: Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. Romeo lisättiin siinä aikana, jolloin vuonna 1915 yhtiön päämieheksi tuli Nicola Romeo.

Ensimmäiseksi isoksi tulokseksi merkin kehityksen historiassa tuli kilpa-auton Alfa P2 voitto ensimmäisessä maailmanmestaruudessa vuonna 1925. Nimenomaan silloin yhtiö avaa urheiluautoja tuottava erilainen osasto. 1920-luvun keskipuolella koko Italia kärsivien rahaongelmien takia yhtiö löytää kannatusta muilta mailta, muun muassa USA:sta, Englannista ja Espanjasta. Kuitenkin seuraavien kymmenen vuoden aikana yhtiö taas kansallistetaan.

Alfa Romeon nousut ja laskut aiheuttavat sitä, että 1970 loppupuolella yhtiön johto tekee päätöksen yhteistoiminnasta muiden autoteollisuuden yhtiöiden kanssa, Sen syyksi ennen kaikkea tuli rahan puute uusien mallien tuottamiseen. Sen lisäksi itse merkki alkoi hävittää omaa suosiota, mitä ei ole hyödyksi autojen myynnille. Lyhytaikaisen yhteistyön Nissanin kanssa, jonka hedelmäksi tuli Arman mallin luominen, Alfa Romeo ajautui sopimuksen mukaan Fiat-yhtymälle. Nimenomaan siitä aikaa on alkanut Alfa Romeon menestyksen toinen kierros.

Samoin kuten tämän mallisen auton hinta autovaraosien arvo ei ole suinkaan halpaa. Erittäin jos varaosat tulette ostamaan välittömästi huoltamoista. Ainoana sopivana vaihtoehtona varaosien hyvän hinnan tarjonnassa ja nopeassa toimituksessa on sellaisten osien tilaus, kuten jarrurumpu tai jakajaan roottori Internetin välityksellä. Jopa sellaisessa tapauksessa jos Sinulla on muun merkin auto, esimerkiksi, Chevrolet, Mazda tai MG, aina löydät tarvittavan varaosan meidän verkkokaupassa.

 • Ota yhteyttä
 • Toimitusehdot
 • Yksityisyydensuoja
 • Yhtiömme
 • Maksu
 • Toimitus
 • Tilauksen peruuttaminen
 • Korvausvaatimus
 • Vaihto
 • Uutiskirje
 • Renkaat
© 2017 : ALFA ROMEO varaosat halvalla: osta netistä ALFA ROMEO osat